Workshops

Cirkel “TRÆN DIN 6.SANS”
Du er nysgerrig på – om du kan modtage informationer gennem at bruge dine sanser og din intuition !
Du kommer til at opleve forskellige former for meditation, healing, psykometri, pendulering og clairvoyance . Du kommer til at mestre ”at åbne op” og ”lukke ned”, hvilket er vigtigt når man er et sensitivt menneske!

Vi bruger alle vores intuition, men at blive bevidst om hvornår og hvordan kan gøre en stor forskel. De fleste kender det at komme ind i et rum og mærke stemningen der, og ofte bliver vi påvirket af den stemning der er. Så forlader vi rummet og så har vores humør/ stemning ændret sig. Ofte er vi ikke bevidste om at det har ændret sig pga den stemning vi lige har været i! Dette vil du kunne efter forløbet!

Cirkel:”Træn din 6.sans” – Baghus Klinikken Helgenæsgade 6A, 8000 Århus C- 5 gange fra Kl.18.30 – 21.00.Intensivt forløb med max.5 deltagere.

START d.18.August 2020 og flg.datoer:1.-,15.-og 29.Sept.samt d.6. Oktober.
Pris:1350kr Indbetales senest hold 1 d.15/4 og hold 2. senest d.1.August 2020 på
Konto: reg.nr. 7681 konto 0007130321 Al.Brand Bank

p>workshop hvor vi mødes 3 gange a 2 timer med fokus på meditation.

Du får lært at bruge meditation i din hverdag! Meditation er kendt for at give mere ro i krop og sind samt for at reducere stress. Det at meditere giver også mulighed for at komme dybere ind i dig selv og komme ind til din sande kerne- den du egentlig er!
Sådan at du bliver bedre til at mærke hvad der er godt for dig og til ”at følge din vej”

Nye datoer oplyses senere.Her kan du oprette det indhold, der skal bruges inden for modulet.