Referencer

 

Heilpraktiker Mette Hovgård

 

Jeg har fået en clairvoyance hos Lilian.

Det var rigtig godt og jeg fik nogle emner bragt til overfladen som jeg nok havde en anelse om, men havde svært ved at få rette ord på. Nu har jeg heller ikke ondt i hovedet mere, ej heller mærker jeg noget til lænden. Og hvis det skulle dukke op, kan jeg få det væk ved at tænke anderledes.

Jeg vil helt klart anbefale nogle af mine klienter at kikke forbi dig! Tak….

M. Kristiansen

Jeg startede på Lilians gruppeforløb ‘Træn din intuition og lær at stole på den’ i efteråret 2019. Jeg er af natur meget nysgerrig på spiritualitet, og da jeg er sanse-stærk har jeg siden barnsben været opmærksom på at jeg mærkede mere end de folk der var omkring mig. Alt dette kunne jeg godt tænke mig at udvikle og dykke yderligere ned i, og der findes uddannelser i det hele -clairvoyance, meditation, healing osv -men når man er nysgerrig på det HELE; er det både for dyrt og for umuligt at vælge 1 ting. Derfor er Lilians forløb helt perfekt -for det indeholder det hele, og mere til. Man mærker også et smukt sammenhold med gruppen man er i, lærer af/udfordres af hinanden og vokser sammen. Lilian er en god og konkret formidler -og det er svært at finde når det har med emnet spiritualitet at gøre. Hun er både stærk og blid, og derfor god til at rumme og se alle typer, samt mærke ind i hvad de forskellige har brug for. Et af de fineste forløb jeg har taget.

Inge-Merethe Madsen Lærer

Jeg kan varmt anbefale Lilians ekspertise. Jeg fik ved hjælp af hendes
clairvoyante evner, et indblik i og et overblik over, hvad der var i gang i mit turbulente følelsesliv. Hun gav mig også konkrete redskaber til, hvad jeg kunne gøre.
Hun er hjertevarm og helt nede på jorden (trods kontakt til de højere magter??)

Jane Helene

Jeg har været med i 2 af Lilians gruppeforløb, dels 6.sans og det spirituelle Udviklingsforløb.Indhold med meditation ,chakras, visualisering, healing, clairvoyance og etik.et har været forunderligt at arbejde med alle mine sanser under kyndig undervisning og opdage/opleve, hvilke evner jeg har til at heale og bruge min intuition på flere felter end jeg troede muligt.Jeg har lært øvelser, jeg kan bruge i min hverdag, forståelse og en følelse, at være forbundet med det guddommelige i alt, der omgiver mig.

Lilian er seriøs, underfundig, dygtig til at vidensdele sin dybe indsigt i det spirituelle univers, samtidig med at hun ser din energi og lærer dig at få kontakt med din guddommelige sjæl. Hele undervisningen er indrammet af en kærlig behagelig og hyggelig stemning. Jeg anbefaler Lilian!

 

P. Frederiksen

Kære Lilian, du lyttede, talte og gav healing på præcis den måde der hjalp mig bedst! hver gang vi havde en session. Hjerteligt tak for et meget givende forløb.