Om mig

Jeg har siden en nærdødsoplevelse som 7 -årig været optaget af, ”at der er mere mellem himmel og jord”, og siden er det blevet min passion- mit livsformål at formidle denne viden!

Gennem min opvækst har jeg gået til og fra, dvs. at i lange perioder har jeg været skræmt af mine oplevelser og så lukket af for dem.

Da jeg var teenager blev min storesøster alvorlig syg, familien var under stort pres og mine forældre havde ikke overskud til at tage sig af mig i den periode. Jeg var naturligvis meget ked af det og urolig over hvordan det hele skulle gå.

Jeg lå en sen aften og græd og tænkte at jeg hellere ville dø og begyndte så at bede om hjælp. Jeg vil lige tilføje, at min familie var ateister- så det var ikke noget jeg var opdraget med. Så sker det- hele mit værelse blev oplyst af et utrolig kraftigt lys- så jeg åbnede øjnene og der stod Jesus! Jeg vidste, at det var ham og kunne mærke dybt inde i kroppen –genkendelsen og savnet… Han talte til mig fortalte mig, at han altid var hos mig, at jeg aldrig var alene(som jeg jo følte, at jeg var) og han fortalte mig om mine opgaver i livet!  At jeg skulle hjælpe mennesker! At mit liv var vigtigt. At jeg altid kunne tale med ham.

Jeg har siden haft en del oplevelser og også fået beskeder i drømme, om ting der ville ske og hvordan jeg skulle hjælpe. Jeg er blevet ledt hen til uddannelser og til spirituelle vejledere. Et eksempel er, at jeg en nat, så en mand i drømme, der fortalte at han skulle være min vejleder og lærer. Jeg vidste ikke hvem han var- havde aldrig set ham. Så går der et par uger og lokalavisen kommer ind af døren. På forsiden er der et billede af manden  – og indeni avisen en artikel om ham. Det var den irske healer Bob Moore der var flyttet til Danmark og underviste i personlig udvikling og healing! Så ja – han blev min lærer!

I 2002 fik jeg konstateret brystkræft. Jeg havde tidligere fået at vide i en meditation , at jeg ville få cancer og at jeg ville overleve.

Det viste sig at være en stor tumor, og derfor var behandlingen operation, kemoterapi og stråler. Gennem mine åndelige guider og en anden clairvoyant fik jeg at vide, at jeg skulle modtage den foreslåede behandling. Dette for at vide, hvad det gør ved os at gennemleve det. Jeg supplerede så med healing og akupunktur og naturmedicin.

Alligevel blev det en utrolig hård periode, jeg blev meget syg af behandlingen og var totalt udmattet. I lang tid kunne jeg kun gå ganske små ture i huset, jeg lyttede til meditationsbånd- da jeg ikke orkede at meditere selv. Desuden lyttede jeg til musik og min hund var en uvurderlig støtte. (Selvfølgelig var familie og venner der).

Men min oplevelse var, at det var/er mig der er ansvarlig for mit liv. Mine åndelige vejledere og min tro var uundværlige. Når jeg mistede modet, kunne jeg tanke op der!

Jeg har arbejdet med behandling og undervisning gennem mere end 25 år.

Først som dramapædagog, så som psykomotorisk terapeut og massør. Der efter videre udviklede mit arbejde sig til at blive mere spirituelt med klienter til healing, clairvoyance og afdødekontakt. Samt underviser på en Clairvoyant uddannelse.

CV

Min spirituelle uddannelse:

Jeg er uddannet:

Ved Brøndsted Centret-Dansk Center for esoterisk filosofi og psykoterapi,

Ved den irske healer Bob Moore

Ved Common Sense  1 årig Clairvoyant uddannelse

Ved Arthur Findlay College” i England- medieskab/ afdødekontakt hos nogle af de bedste medier og healere i verden bl.a. Paul Jacobs, Jackie Wright, Su Wood, Gordon Smith m. fl.

Ved ”House of Spirit” hos Paul Jacobs i Hannover Tyskland , 2 årigt lukket gruppeforløb i medieskab/afdødekontakt.

Mit alm. CV:

Jeg er uddannet:

Dramapædagog, Teatervidenskab, ved Københavns Universitet

Bachelor i Dramaturgi ved Århus Universitet

Psykomotorisk Terapeut fra Skolen for Kropsdynamik, har arbejdet med dette som behandler og underviser gennem mange år.

Har været ansat i det private og det offentlige, hvor jeg har undervist og haft rådgivende samtaler og tilbagemeldinger på personligheds test i forhold til karriere muligheder. Har haft klienter og været hjælpelærer på Clairvoyant uddannelsen ved Common Sense.

Jeg har selv haft store udfordringer ved at finde min plads, og kunne nyde livet her på jorden. Jeg har fået hjælp af terapeuter, healere og clairvoyante medier undervejs, og derfor er det vigtigt for mig, at give dette videre til dig, der oplever at livet er for svært at klare alene.