Om mig

Det vigtigste for mig er, at fortælle og lære andre om den åndelige dimension i vores verden. At videregive erfaring og viden om, at vi er forbundet med ALT- at vi hver især består af de samme byggestene, som hele universet er bygget af.
At alle/ du kan finde frem til “den indre ro” – din sjæls lys og leve det liv du er kommet her på jorden for!

Gennem vores opvækst får vi en del i rygsækken. Det er ikke alt vi skal fortsætte med at bruge, så her er vi nød til at se på os selv- os rydde op. Sådan at vi får skabt de bedste betingelser for det liv og de værdier, vi gerne vil leve!

Når vi tør se på os selv, se på det vi ikke er tilfredse med- så er grundlaget skabt til at forandring.

Jeg har 25 års erfaring med at hjælpe mennesker og et helt livs erfaring med at skabe det liv, jeg gerne vil leve/lever.

Jeg har selv haft store udfordringer, både sygdom og i familien, i min barn- og ungdom,- og tog en beslutning om, at det ikke skulle styre mit liv.
Jeg har siden 21 års alderen, i perioder, fået hjælp til min personlige udvikling. Da det blev klart for mig, at jeg skulle arbejde professionelt med at hjælpe mennesker også ved at uddanne mig i kropsbevidsthed, healing, psykoterapi, clairvoyance og Medieskab.

At leve- er en rejse hvor vi har muligheden for at lære os selv at kende, vores evner, ressourcer, talenter og vores mission dvs vores livsformål.
Jeg har levet med bevidstheden om at der er en åndelig verden og den hjælp vi kan få når vi lytter til vores intuition.
En del af mit arbejde er, at hjælpe mennesker med at lære om intuitionen og hvordan den kan hjælpe dem.

CV
Min spirituelle uddannelse:

Jeg er uddannet:

Ved Brøndsted Centret-Dansk Center for esoterisk filosofi og psykoterapi,

Ved den irske healer Bob Moore

Ved Common Sense  1 årig Clairvoyant uddannelse

Ved Arthur Findlay College” i England- medieskab/ afdødekontakt hos nogle af de bedste medier og healere i verden bl.a. Paul Jacobs, Jackie Wright, Su Wood, Gordon Smith m. fl.

Ved ”House of Spirit” hos Paul Jacobs i Hannover Tyskland , 2 årigt lukket gruppeforløb i medieskab/afdødekontakt.

Mit alm. CV:

Jeg er uddannet:

Dramapædagog, Teatervidenskab, ved Københavns Universitet

Bachelor i Dramaturgi ved Århus Universitet

Psykomotorisk Terapeut fra Skolen for Kropsdynamik, har arbejdet med dette som behandler og underviser gennem mange år.

Har været ansat i det private og det offentlige, hvor jeg har undervist og haft rådgivende samtaler og tilbagemeldinger på personligheds test i forhold til karriere muligheder. Har haft klienter og været hjælpelærer på Clairvoyant uddannelsen ved Common Sense.

Jeg har selv haft store udfordringer ved at finde min plads, og kunne nyde livet her på jorden. Jeg har fået hjælp af terapeuter, healere og clairvoyante medier undervejs, og derfor er det vigtigt for mig, at give dette videre til dig, der oplever at livet er for svært at klare alene.